Mitten av mars år 2003, i centrum av Göteborg

Nytt bolag. Spännande, naturligtvis. Och massor med tankar och idéer som skulle på plats och på pränt. Bara en sån sak som företagsnamnet, vad skulle bolaget heta? Arbetsnamnet blev Just Media eftersom det var just media bolaget skulle jobba med. Det kändes senare inte nödvändigt att byta, så namnet fick helt enkelt bli definitivt.

De första aktiva halvåret satt bolaget i anslutning till Svenska Mässan och flyttade därefter till en av Göteborgs mest internationellt präglade gator, Andra Långgatan. Under årens lopp har bolaget behövt byta upp oss i lokalstorlek, men kvarteret, atmosfären och känslan är den samma. Bolaget sitter fortfarande kvar i samma kvarter, men på Linnégatan numera.

Begagnade möbler för en mycket blygsam summa fick i begynnelsen duga som inredning och de fick sin plats tillsammans med leasade datorer. Förde allra första slantarna köpte bolaget istället ett affärssystem. Ingen partyinvestering direkt… Men bra.

Genom åren har bolaget vuxit oss större. Nya affärsidéer har vuxit fram och knoppats av i andra bolag, och den 1 januari 2014 gick Just Media och Rivista samman och bildade en ny redaktionell byrå i Göteborg. Företaget arbetar ännu tydligare med content marketing och hjälper uppdragsgivare att skapa värdefullt innehåll åt sina målgrupper. Genom sammanslagningen är bolaget en stark spelare i Göteborg med resurser att utveckla vassa tjänster för den nya kommunikationsmarknaden. Båda bolagen kommer från den redaktionella sidan med klassisk magasin- och tidningsproduktion i botten.