Mitten av mars år 2003, i centrum av Göteborg

Nytt bolag. Spännande, naturligtvis. Och massor med tankar och idéer som skulle på plats och på pränt. Bara en sån sak som företagsnamnet, vad skulle vi heta?
 Arbetsnamnet blev Just Media eftersom det var just media vi skulle jobba med. Det kändes senare inte nödvändigt att byta, så namnet fick helt enkelt bli definitivt.

Vårt första aktiva halvår satt vi i anslutning till Svenska Mässan och flyttade därefter till en av Göteborgs mest internationellt präglade gator, Andra Långgatan. Under årens lopp har vi behövt byta upp oss i lokalstorlek, men kvarteret, atmosfären och känslan är den samma. Vi sitter fortfarande kvar i samma kvarter, men på Linnégatan numera, och vi stortrivs.

Begagnade möbler för en mycket blygsam summa fick i begynnelsen duga som inredning och de fick sin plats tillsammans med leasade datorer. För våra allra första slantar köpte vi istället ett affärssystem. Ingen partyinvestering direkt… Men bra.

Genom åren har vi vuxit oss större. Nya affärsidéer har vuxit fram och knoppats av i andra bolag, och den 1 januari 2014 gick Just Media och Rivista samman och bildade en ny redaktionell byrå i Göteborg. Vi arbetar ännu tydligare med content marketing och hjälper våra uppdragsgivare att skapa värdefullt innehåll åt sina målgrupper. Genom sammanslagningen är vi en stark spelare i Göteborg med resurser att utveckla vassa tjänster för den nya kommunikationsmarknaden. Båda bolagen kommer från den redaktionella sidan med klassisk magasin- och tidningsproduktion i botten.