Nu söker vi två kreativa mediesäljare!

Nu står vi inför nya spännande utmaningar då vi växer med fler uppdrag och utökar våra affärsområden, därför behöver vi expandera med ytterligare två skickliga mediesäljare.

Vi söker dig som är kreativ, affärsinriktad och målfokuserad. Vi lägger stor vikt vid att du är positiv, drivande och ser möjligheter till affärer. Du skall ha förståelse för att återkommande kundkontakter kräver stort engagemang. Du har också ett professionellt förhållningssätt i alla lägen, är effektiv och uthållig. Har du dessutom tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning är det ett extra plus.

Du kommer att arbeta med såväl nya som sedan länge etablerade mediekanaler tillsammans med många erfarna kollegor. Ditt arbete kommer bestå av att via telefon kontakta både befintliga samt nya kunder och erbjuda våra tjänster inom tryckta och digitala medier samt event. Vi tror på frihet under ansvar där du arbetar mot tydliga mål och mot en förutbestämd budget.

Hos oss kommer du att trivas! Vi arbetar i en dynamisk och trivsam miljö, och genom vår placering vid Korsvägen har vi närhet till stadens puls och händelsernas centrum.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Dan Wallander på telefon 0708-281622. Mer information finner du också på www.justrivista.se. Din ansökan skickar du till dan.wallander@justmedia.se

Välkommen med din ansökan!